Deze 5 suggesties helpen om stress te verminderen en een Betere Balans Privé-Werk te vinden.

Hoe jij “MAAND” kan gebruiken om stress te verminderen en meer balans tussen werk en privé te brengen... 

...tijdens de zoom meeting, bij routine klussen, gedurende het teamoverleg en zelfs in situaties waar je emoties domineren...succes verzekerd.

Best Mede-Mens, 

Twijfel je over je werk? Ervaar je stress en zou je een betere balans willens tussen werk en privé? Ontdek hoe je in "MAAND" weer helderheid en plezier brengt in je werk en leven.

Minder stress en zelfs productieve spanning? JA!

Betere balans tussen werk en privé? JA!

Geen twijfels over je werk? JA!

Weten wat je anders wilt doen? JA!

Wat is het geheim?

Het is een programma dat ik "MAAND" noem en dat je kunt doorlopen in 4 weken. 

Ruim een derde van de werkenden ervaart stress, wil een betere balans en overweegt door de corona crisis een carrièreswitch, blijkt uit internationaal onderzoek. De situatie die nu al meer dan een jaar duurt laat ons sterk twijfelen over onze baan.

Worstelen en twijfelen lossen niks op. Heb compassie met jezelf, geef je zelf, in slechts een maand de support om een wezenlijke verandering te maken. Wordt onderdeel van een groeiende groep werkenden die de fundamentals van MAAND gebruiken als basis voor een harmonieuzer leven.

Een simpele, bewuste en effectieve manier van werken - in elke situatie.

Wat zegt internationaal onderzoek?

De meeste respondenten laten weten liever een baan te willen met een structureel betere werk-privébalans (38 procent) en minder stress op een werkdag of minder overwerk (36 procent).

In dit onderzoek is Nederland samengenomen met de andere landen uit de Benelux, met een totaal van vijfhonderd respondenten.

Ruim 20 procent van die groep is onzeker of bezorgd over de toekomst van zijn of haar carrière. 32 procent zou het komende jaar van baan willen wisselen door de corona crisis.

Het is niet alleen de onzekerheid die veel werknemers drijft, laat het onderzoek zien. 

“Je weet dat je zo je baan kunt verliezen. Dat zet mensen aan het denken: wat zou ik doen als het gebeurt, wat wil ik eigenlijk?”

Irmgard Borghouts, hoogleraar

Twijfel kost veel energie en je verliest je focus daarmee wordt de kans dat je minder en minder gaat presteren en zelfs uiteindelijk je baan kan verliezen  steeds groter. Met alle nadelige gevolgen van dien. Dat wil je het liefst voorkomen. 

Met het doorlopen van "MAAND" kun je effectief bepalen wat jij nodig hebt in je werkende leven en hoe je dat vorm kunt geven in slechts 4 weken.

Wie Is Walter?

Hi, Walter Hottinga hier,

30 jaar geleden ben ik begonnen met werken. Mijn eerste baan was als junior accountant bij PricewaterhouseCoopers. Ik was geen boekhouder. Na een jaar stapte ik over naar een voltijds economie studie. Na mijn studie was er niet direct werk waar mijn ambitie lag. Ik maakte een praktische keuze en vond werk in mijn jeugd liefde het programmeren van computers. British Telecom nam mij aan als trainee computerprogrammeur. 

Van het een kwam het ander en met geluk en doorzettingsvermogen lukte het om bij ING als nog een droombaan te krijgen. Ik kon aan de slag als junior verandermanager met een organisatie brede verantwoordelijkheid. Spot on in mijn passie. 

Walter-presentatie-1

Aangenaam: Walter Hottinga

Ik dook er helemaal in. Werkte 60 uur per week. Kreeg steeds grotere verander klussen en ontdekte snel dat mijn persoonlijke overtuigingen grotendeels bepalen hoe succesvol het project was en hoe ik mij er bij voelde.

Ik werd onderdeel van het management opleidingsprogramma van ING, kreeg extra begeleiding en deed dure opleidingen. Ik introduceerde nieuwe services en producten, managede projecten die ING fundamenteel gingen veranderen en potentieel miljarden konden opleveren. 

De druk die ik mezelf oplegde was enorme. Het mocht natuurlijk niet fout gaan. Het koste me moeite om te ontspannen. Ik ging meer en intensiever sporten. Harder motor en auto rijden. Meer stappen, alles om even te ontsnappen aan de druk.

Succesvol aan de buitenkant werd ik steeds ongelukkiger aan de binnenkant. Het lukte me aanvankelijk niet om te zien waarom.

Komt dit bekend voor?

Je ervaart onder andere:

machteloos

Stress, je voelt overweldigd door de hoeveelheid aan verwachtingen en taken die constant op je afkomen. 

uitbarsting

Schuld en angst dat het elke moment helemaal fout kan gaan. Kun je het wel?

moe-man

Moeheid, frustratie en je vraagt je af wanneer deze periode voorbij is.

verraad jezelf

Onbalans en je heb het gevoel dat je je zelf verraad als je toch weer ja zegt.

Om nog maar te zwijgen wat het doet voor de relatie met je dierbaren...

Hoewel ik al flink wat boeken gelezen had over bewuster werken was het door een specifieke cursus in Guatemala dat alles begon te “klikken”.

Per toeval sprak topcoach, HR-professional en mijn toenmalige yoga juf, over een cursus in de jungle van Guatemala. Ze had de 4 weken durende introduction course zelf gedaan en rade de cursus van harte aan. Ik besloot te gaan.

4 weken intern, 6 dagen in de week opleiding. De cursus leverde veel op. Zoveel dat ik later ook de 3 maanden lange advanced course heb gedaan. Het was een combinatie van “positive discipline” en inner-healing.

Vooral dat laatste is belangrijk. Bij “normale coaching” staat de uitdaging, wat er beter moet, centraal. Bij mijn manier van coachen staat de oplossing, welke (ongebruikte) talenten heb je, centraal.

Ik leerde krachtige strategieën waarmee we de vele uitdagingen - die we voor onze voeten krijgen in ons werk en leven - omarmen met compassie en empathie.

Inmiddels zijn we 20 jaar verder en heb ik tientallen organisaties en duizenden mensen geholpen bij hun ontwikkeling. Ik ben me blijven verdiepen in onze diepste drijfveren en hoe we onze energie en aandacht beter kunnen gebruiken.

Walter_Hottinga-LR-16 (1)

Na al die jaren is het resultaat van mijn aanpak helder. Naast de harde resultaten zoals betere cijfers en duidelijkheid levert mijn aanpak meer rust, meer zelfvertrouwen, meer plezier in werk en leven. Meer van alles waar je op gehoopt had toen je ging werken.

Wat leer je met deze bewezen aanpak?
• In plaats van stress en vechten, ga je begrijpen en accepteren
• In plaats van overweldigd te zijn, ga je creeeren.
• In plaats van te veel ja zeggen, ga je heldere commitments aan.
• In plaats van leeg te lopen, ga je bewust je enerige managen.
• In plaats van de verantwoording bij ‘hun’ te leggen, ga je regie nemen voor alle aspecten van jouw leven.
• In plaats van “zo reageer ik nou eenmaal”, leer je welk copingsmechanisme jij gebruikt en of die nou wel zo handig zijn.

Het resultaat is meer vrede, meer ontspanning, meer liefde te ervaren, meer acceptatie en realiseren dat jij de creator bent van jouw leven waarin JIJ bepaalt.

Je mag eerlijk weten dat ik zo veel liefde voel voor deze aanpak dat ik nu blij ben dat ik het in deze vorm ga delen.

Ik introduceer je:

"MAAND"

“Het programma om Jouw Werk en Leven  te Transformeren op een Bewuste Manier”

maand

In 4 Modules met elk een persoonlijk gesprek en diverse opdrachten leer je exact hoe je de rust in jezelf weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen. Je ontwikkelt je verder tot de meest authentieke versie van jezelf en (herstelt) de balans tussen werk en privé.

Hieronder een overzicht van de vier modules.

De vorm van MAAND in 4 weken is nieuw, daarom een aanbieding:

Doe NU Mee Voor een Introductieprijs

Omdat het product nog niet helemaal klaar is kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

De eerste deelnemers krijgen meer persoonlijke ondersteuning terwijl ik de materialen verder ontwikkel. Op termijn zal het programma meer self supporting worden aangeboden.

Wanneer de laatste modules self supporting zijn en het product dus officieel klaar is, ga ik de prijs omhoog doen naar een meer marktconforme prijs.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

De cursussen die ik heb doorlopen over dit onderwerp zijn stukken duurder. Mijn opleiding tot professioneel coach kostte alleen al € 8994,- (€ 473 per dag), daarnaast was de cursus die ik gevolgd heb in Guatemala, bijna $ 4800 exclusief vluchten en verblijf. Mijn 30 jaar aan ervaring in het begeleiden van verandering en constante verdieping in mijn eigen ontwikkeling zijn onbetaalbaar gebleken.

Ik geef al deze informatie weg voor een fractie van de prijs die ik heb betaald.

Waarom? Ik word heel blij als mensen zich blijven ontwikkelen en in hun kracht staan. 

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

maand

MAAND  - 950.00 EURO

Veel mensen kiezen ervoor om met Walter te werken via het MAAND programma. Het MAAND programma verdiept en geeft je de kans om met je weerstanden te werken.

  • We starten met het intensieve WEEK programma:
    • Persoonlijke sessie #1 (Maandag of Dinsdag): Eerste telefoon sessie (~1 uur)
    • Persoonlijke sessie #2 (Vrijdag): Check-in telefoon sessie (~15-30 min.)
    • Persoonlijke sessie #3 (Maandag een week later): Opvolg telefoon sessie (~30-45 min.)
  • In de 3 volgende weken plannen we 3 extra sessie van een uur en 3 korte check in momenten.
  • Als jij ervoor gaat dan ben ik gecommitteerd aan ons partnerschap. Als je tegen zaken aanloopt dan kun je me benaderen voor ondersteuning.

Nogmaals, ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op je vrij en in je kracht voelen.

Wat zou het je waard zijn als jij niet langer geleid werd door die interne dialoog die je controleert en corrigeert, die dreigt of je verleidt met dromen maar dat jij doet wat jij graag wilt?

Wat zou het je waard zijn als jij je gesteund voelt, vol in je kracht staat en goed met emotie om kan gaan?

Wat zou het je waard zijn als jij jouw klusjes en routine taken met plezier en aandacht doet, en niet omdat het moet?

Wat zou het je waard zijn als JIJ stil kon staan, en het leven bewonderen aanwezig in het NU.

Velen hebben ervaren dat dit werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele strategieën volgt die ik met je deel.

Zodra ik klaar ben met alle modules, dan ga ik de volledige coaching aanbieden voor €950.00, omdat de waarde identiek (of eigenlijk hoger is) dan wat ik gevolgd hebben aan cursusmateriaal op internet.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts € 450

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want met elke deelnemer en aanscherping nadert  het programma zijn definitieve vorm.

bullseyepng

Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE:

Een wezenlijk verschil ga je alleen maken als je er volledig voor gaat.

Ben je na het eerste gesprek niet overtuigd, dan krijg je jouw geld terug. "No Questions Asked"

Uiteraard ben ik nieuwsgierig, antwoorden mag, maar je bent me niks verplicht.

Ik neem slecht 5 deelnemers per maand aan en verwacht met twee maanden de laatste modules klaar zijn, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door mij, en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 30 jaar praktijkervaring met tientallen bedrijven en duizenden mensen, en een enorme berg aan kennis die ik op heb gedaan over bewust leven en werken in de vorm van boeken en cursussen.

Dus als jij wilt stoppen met je schuldig te voelen, met haasten, zeuren, stressen, je leeg en uit balans voelen…

Maar in plaats daarvan de connectie, de rust en het plezier wilt opzoeken maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met het maken van een afspraak en je eerste stappen.

maand

950.00 EURO

€ 450.00

(eenmalige betaling)

Jij, je dierbaren en je toekomstige zelf willen dit.

Rust en een gebalanceerder leven wachten op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Met hartelijke groet Walter

en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn manier van bewust leven.

Walter_Hottinga-LR-56

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er zijn velen die kunnen getuigen dat mijn aanpak werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en ik spreek je in de eerste call.

maand

950.00 EURO

€ 450.00

(eenmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft stressen en de onbalans tussen privé en werk wordt niet beter, met elke bevestiging van je patronen, met elke correctie en onderdrukking wordt je minder authentiek en de rust keert niet terug. En het wordt alleen maar erger. De manier waarop je jezelf nu behandeld bepaald hoe je wereld er de komende tijd uitziet.

Laat dat niet gebeuren.

maand

950.00 EURO

€ 450.00

(eenmalige betaling)