sportschool

De sportscholen zijn weer open. Advertenties en mailcampagnes worden op ons afgevuurd. Lid worden is zo gebeurt. Geen inschrijfgeld, tas cadeau, je kunt gelijk terecht. Wie wel er na Covid niet weer bewegen en fit zijn? Kom regelmatig dan is een gezonder, fit lichaam je deel.

Enthousiast trekken velen naar de sportscholen, nieuwe gymspullen aan, de lessen stromen vol. Met een kleine investering van 3-4 uur per week bereik je een gelukkigere jij. Dat is pas een goede business case voor verandering.

Echt?

Velen zullen over een paar maanden nog wel betalen voor hun sportschool. De gymspullen liggen achter in de kast. De intentie om aan de slag te gaan blijft. Daadwerkelijk gaan op regelmatige basis.....niet.

Veel veranderingen in organisaties en ons persoonlijk leven wacht het zelfde lot. De intentie en de eerste stappen zijn snel genomen. Vaak komen we nog een paar keer terug bij de intentie en pakken we het met nieuwe methoden weer op. We proberen een 21-day challenge, peer pressure, atomic habits, nieuwe spullen, nieuwe meet methoden en apps, nieuwe project aanpak. Helaas.

Werkelijk veranderen gaat over meer dan een aantrekkelijk idee, iets dat mentaal klopt. Wil jij een strategische verandering in je leven die beklijft? Dan is er meer nodig. Ik help je graag, klik hier voor een het plannen van je kennismaking.